om oss

Grow Your Business Swedens syfte är att hjälpa små och medelstora företag i Europa att utveckla sin verksamhet samt skapa ökad lönsamhet och tillväxt.
Alla framgångsrika idrottare har en coach som stöttar, peppar och agerar som bollplank för att driva dem att åstadkomma sitt yttersta. Grow Your Business är din Business Coach som är närvarande, coachande och utmanande när du behöver det.
.

 • Connector.

  Affärs- och verksamhetsutveckling

 • Connector.

  Strategiarbete

 • Connector.

  Ledarskaps- och organisationsutveckling

 • Connector.

  Effektivisering och förändringsarbete

 • Connector.

  Förändringsprocesser

 • Connector.

  HR-processer

 • Connector.

  Konceptutveckling

 • Connector.

  Retail

 • Connector.

  Hospitality Industry

Vårt uppdrag

Vårt viktigaste uppdrag är ert företag! Vi vill inspirera Dig/Er som entreprenör att utvecklas tillsammans med verksamheten. Vårt mål är att stötta er på resan ni har framför er för att nå era och företagets mål, oavsett var företaget befinner sig.

samarbete

engagemang

integritet

våra värderingar

Vi inspirerar våra kunder genom vårt engagemang och passionen att driva företags utveckling mot nya höjder. Vi utmärker oss genom tydlighet och enkelhet med hög integritet i våra affärsrelationer. Vi skapar förtroende och långsiktiga samarbeten genom vårt öppna förhållningssätt.

”it’s not my work. it’s my passion to inspire.”

– Camilla Wretenheim Skog, CEO/Grow Your Business Sweden

om camilla

Camilla har en bred internationell erfarenhet inom Europa, från ledande befattningar inom företagsledning med inriktning på försäljningsorganisationer samt stöd till såväl chefer som ledningsgrupper. I sina uppdrag har Camilla haft ansvar för att optimera tillväxt och lönsamhet både av befintliga samt nya verksamheter. Hon har en gedigen erfarenhet inom analys- och budgetarbete, operativ och stategisk planering, konceptutveckling samt verksamhetsdrift av stora och små organisationer inom tjänsteföretag.
Camilla besitter utmärkande expertis från att driva förändringsprocesser bla inom värderingsstyrt ledarskap, verksamhets – och affärsutveckling, omstrukturering och målstyrning. Sedan januari 2016 stöttar Camilla VD:ar, entreprenörer och organisationer i små och medelstora företag i Sverige, Finland, Spanien och Storbritannien.

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!
KONTAKTA OSS!


kom i kontakt med oss!